MCC Geldermalsen

Circuit Zaterdag 3 december geopend

De baan is zaterdag 3 december geopend voor trainingen vanaf 11.00 uur t/m 16.00 uur, het wordt zaterdag mooi weer met zonneschijn zeggen ze en de baan ligt er goed bij.

Om leuk te kunnen crossen in november en december moet het minstens 3 dagen van te voren droog zijn. En geen neerslag op de dag zelf.

Iedereen (dus ook leden) voor het trainen aanmelden in de kantine.

Elk lid die geen uitnodiging voor de vergadering van 30 november en dat de baan open is op 3 december heeft gehad, daarvan is het mailadres niet goed doorgekomen bij de club dus graag een mail sturen naar de club.

Attentie houd wel in de gaten dat het geluid 94 d.b.a !!!! bij ons is. Er zijn weer af en toe een paar met veel te veel geluid. Ook 2-takten kijk of je demper nog goed gevuld is. En ook crossers met korte dempers en zonder killer S.v.p. ergens anders gaan crossen. Ons niet meer lastig vallen wij hebben geen zin om als politie agent rond te lopen.We waarschuwen niet meer, gelijk naar huis.

Houd wel altijd deze site in de gaten want het weer in Nederland kan veranderen.

GRAAG HET GEHELE BERICHT LEZEN :

Het hekwerk is klaar rondom het gehele circuit. Dat is verplicht i.v.m. de nieuwe verzekerings regels.

WAT BETEKENT DIT
Heel simpel gezegd, dat IEDEREEN dus ACHTER het hekwerk blijft! Zo gauw er personen op of tussen het circuit lopen is het EINDE training! De training zal stil gelegd worden, de betreffende persoon die bij de rijder hoort kan samen met zijn rijder zijn spullen inpakken en vertrekken! Dit moet gewoon volgens de nieuwe verzekeringseisen en er is geen speld tussen te krijgen want het geldt op alle circuits zowel MON als KNMV dus pas je aan en handel er naar zodat we met z'n allen onze zo geliefde sport / hobby kunnen blijven beoefenen.
Je zal begrijpen dat als JIJ de veroorzaker bent dat de training stilgelegd wordt je jezelf niet echt populair maakt bij de andere leden dus doe het gewoon niet AUB.

Een MON pas kan nog op het circuit aangevraagd worden voor diegene die de afgelopen maanden hebben zitten slapen, echter een KNMV pas moet je zelf doen via de KNMV site en dan als club MCC Geldermalsen aanklikken.
Kan je geen verzekeringspas 2016 tonen bij het inschrijven, bespaar je de moeite om naar het circuit van Geldermalsen te komen want dan wordt er NIET gereden, het klinkt heel cru dat beseffen wij ook wel maar het is gewoon niet anders.

Bestuur MCC Geldermalsen.

Iedereen (dus ook leden) voor het trainen aanmelden in de kantine. Lees verder

Lidmaatschap 2017

Als u het lidmaatschap en uw trainingspas van MON voor 2017 in orde wilt maken, dan kunt u dit als volgt doen. Vanaf 1 OKTOBER TRAININGSPAS MON Geldig t/m 31-12-2017 € 85,- Het lidmaatschapsgeld Van MCC is ook vanaf 1 OKTOBER geldig T/M 31-12-2017
Download de betreffende formulieren, onder het kopje uitslagen;
- Vul de formulieren in;
- Stuur/of mail de formulieren inclusief pasfoto, aanvraagformulier crosscertificaat* en sportkeuring* en vrijwaringverklaring op naar de club, via de post of e-mail;
MCC Geldermalsen
p/a Poppenbouwing 9 b
4191 NZ Geldermalsen
info@mcc-geldermalsen.nl
Wilt U meer uitleg dan kunt U via een mail vragen stellen en eventueel een afspraak maken om alles te regelen. Ook kunnen wij regelen met een afspraak om het certificaat te verkrijgen.Lees verder

Betuwe MX Cup 2016 is klaar op naar de feestavond

***** UITNODIGING ***

Zaterdag 5 november ? is de feestavond van de Betuwe Cup 2016 bij MCC Neerijnen.

Lees onderstaande teks een keer door, er zijn een paar kleine veranderingen. Dan ben je weer op de hoogte. Open deelname in 2016. De leden van MCC Geldermalsen en MCC Neerijnen betalen € 10,00 per wedstrijd en Niet leden betalen € 15,00 euro per wedstrijd inschrijfgeld...........

Indeling Klassen en Wedstrijdprogramma :
Quads senioren 15 min + 1 ronde
Quads junioren 15 min + 1 ronde
Inters + Nationalen 18 min + 1 ronde
MX2 Jun+Open Jun 15 min + 1 ronde
MX2 Sen+Open Sen 15 min + 1 ronde
Liefhebbers 12 min + 1 ronde
85cc Hoog+Laag 10 min + 1 ronde
50cc + 65cc 10 min + 1 ronde
Quad specials 10 min + 1 ronde
Quad standaard 10 min + 1 ronde
Kids en Sidecar 12 min + 1 ronde

VERZEKERING
Tijdens clubwedstrijden is een M.O.N. verzekering van toepassing.!!! KNMV verzekering geldt niet.!! Het trainings-/of startbewijs van de MON moet bij de inschrijving worden getoond. GÉÉN MON verzekeringsbewijs kunnen tonen betekent NIET rijden!!!!!

TRAININGSBEWIJS
Mocht je nog niet in het bezit zijn van een trainingsbewijs dan kun je die op de wedstrijddag alsnog aanvragen. Zorg er wel voor dat je een recente pasfoto bij je hebt.

VETERANENKLASSE / LIEFHEBBERSKLASSE
In navolging van MON is er door beide besturen in 2013 besloten om de Veteranenklasse te schrappen als wedstrijdklasse en betreffende rijders worden ingedeeld naar niveau bij de Junioren of Senioren of de Nationalen/Inter klasse. Bij de inschrijving wordt je verzocht om je in de juiste klasse in te schrijven, wordt later geconstateerd dat dit niet het geval is dan zullen de behaalde punten vervallen en wordt je alsnog in de juiste klasse ingedeeld.

LIEFHEBBERSKLASSE
In deze klasse kan alleen worden deelgenomen door rijders die geen startbewijs hebben en aan het einde van het seizoen geldt dan ook de promotieregeling richting Junioren als dat wenselijk is. Het is geen klasse voor jonge honden met ambitie die gaan naar de junioren/senioren klasse al naar gelang hun snelheid

TIJDSCHEMA : LET OP GEWIJZIGDE INSCHRIJFTIJD !!!
Inschrijven van 09.30 tot 10.30 uur op het circuit
Training : van 10.30 tot 11.30/45 uur
Aanvang wedstrijden : 12.00/12.15 uur

INSCHRIJFGELD
Het inschrijfgeld voor leden bedraagt € 10,00. Deelnemers die niet lid zijn betalen € 15,00 inschrijfgeld. Voor de jeugdklassen zijn voor de eerste drie plaatsen bekers beschikbaar en voor de winnaar een bos bloemen. Voor de overige klassen zijn voor de eerste drie plaatsen bloemen beschikbaar.

KIJK OOK OP http://www.mcc-geldermalsen.nl en op http://www.mccneerijnen.nl
Namens beide besturen

Lees verder

Reclame/ Mededelingen

Misschien is het voor meer bedrijven interessant om reclame te maken met een bord op de crossbaan. U komt ook op de website als U dat wilt onder sponsoren. De baan is in 2014 66 maal open geweest en er zijn meer dan 5000 crossers die onze baan bezocht hebben. We hebben 2 MON NK wedstrijden gedraaid, 1 MON Jeugd wedstrijd, 1x een classiccross en 4 Betuwe MX Cup wedstrijden.
Bij de trainingen en natuurlijk ook bij de wedstrijden komen een behoorlijk aantal mensen kijken. Een reclamebord kost 100 euro per jaar aan huur. De borden zijn 305cm lang en 65cm hoog. De productie kosten voor het maken van het bord zijn als MCC Geldermalsen dat regelt via Shirts en letters 185 euro ex BTW. En van een zeer goede kwaliteit Trespa materiaal voor het bord en perfecte bedrukking de oudste borden zijn 10 jaar oud en nog in perfect staat. Via de mail kunt U contact met ons maken als U interesse heeft. Lees verder

Eindstand Betuwe MX Cup 2015

Onder de knop "UITSLAGEN" vindt U de Eindstand van de Betuwe MX Cup 2015.
Tevens vind u hier alle eindstanden 2006-2014
Lees verder

GELUIDSKEURING

Bij deze willen wij nu alvast ALLE rijders dus toppers en tobbers er op attenderen dat er altijd zeer streng op GELUID gecontroleerd wordt. Twijfelt U of het geluid te hoog is dan kunnen we dat meten. Is het echt te hoog blijf dan thuis of ga ergens anders rijden, bijvoorbeeld in Arkel.
De norm is bij meting langs het circuit 94 dba !

Zit U hier boven met uw motor dan kunt U proberen het gelijk op te lossen, lukt dit niet kunt U deze dag NIET meer rijden !!!
Dan moet het voor de volgende keer IN ORDE GEMAAKT WORDEN en mag je het weer proberen ...........Lees verder

Crosscerfitificering

Wie nog een crosscertificering nodig heeft voor het komende seisoen kan de formulieren downloaden bij uitslagen zo goed mogelijk invullen kontakt opnemen via de E-Mail en dan naar de cossbaan komen op de trainings tijden waar dan een certificeerder aanwezig is om alles af te handelen door te nemen en te certificeren. Of een afspraak maken via de mail.Lees verder

Transponders

Vanaf seizoen 2009 rijden we met transponders tijdens de Betuwe MX Cup wedstrijden , dit vooral omdat het in sommige klassen gewoon te druk werd en omdat het steeds moeilijker wordt om voldoende juryleden te vinden.
Het belangrijkste is dat tijdens de 1e wedstrijd van het seizoen 2015 iedereen gelijk in de goede klasse ingedeeld wordt , dus rijders let daar zelf ook op !

Correctie en / of ............

Lees verder

Kleine rijders op de grote baan!

MCC Geldermalsen beschikt over een prachtige Mini baan voor de kleinste crossers en de beginners tot en met 85cc. Sinds 2006 bestaat voor de Mini Jeugd 50/65cc en 85cc beginners de mogelijkheid om 10 minuten per uur op de grote baan te rijden.Lees verder

Minimum Leeftijd : 5 Jaar !

de minimumleeftijd voor motorcross is gesteld op 5 jaar , dit betekent dat er nu bij ons op de club dus vanaf die leeftijd getraind mag worden en dat kinderen vanaf 5 jaar dus ook aan de Betuwe MX Cup wedstrijden kunnen deelnemen .
Deelname aan de Betuwe MX Cup kan alleen maar met een MON start of trainingspas i.v.m de verzekering waaronder de wedstrijd georganiseerd wordt .Lees verder

Wedstrijdkalender

2-4-2016 Geldermalsen Betuwe MX Cup 1 +NZ
3-4-2016 Geldermalsen Classic cross
16-4-2016 Neerijnen afgelast Betuwe MX Cup
23-4-2016 Geldermalsen Betuwe MX Cup 2
28-5-2016 Neerijnen Betuwe MX Cup 3
16-7-2016 Geldermalsen Betuwe MX Cup 4 +NZ
27-8-2016 Neerijnen Betuwe MX Cup 5
3-9-2016 Geldermalsen Betuwe MX Cup 6 +KS
4-9-2016 Geldermalsen MON NK MX
17-9-2016 Neerijnen Betuwe MX Cup 7
24-9-2016 Neerijnen Betuwe MX Cup 8
15-10-2016 Reserve Datum Betuwe MX Cup
5-11-2016 Neerijnen Feestavond

Openingstijden 2016 :

Het circuit is geopend als het weer het toelaat op de volgende dagen :
- WINTERTIJD:
- ZATERDAG van 11.00 tot 17.00 als het weer het
het toelaat.
- ZOMERTIJD:
- WOENSDAG van 15.00 tot 19.00 uur
- ZATERDAG van 13.00 tot 17.00 uur
- ZATERDAG van 11.00 tot 17.00 uur als we de woensdag ervoor dicht geweest zijn.

Bij twijfel in verband met het weer kijken op deze website of Facebook of bel met 06-4671.5691.

Tijdens de wedstrijddata van MCC Geldermalsen zal het circuit uiteraard NIET OPEN zijn voor TRAININGEN.

Foto's

Meer foto's

Motorcross Club Geldermalsen | Sinds 1979 | Al meer dan 25 jaar motorcross in Geldermalsen