MCC Geldermalsen

Circuit Zaterdag 28 mei GEOPEND.

Het circuit is Zaterdag 28 mei geopend voor trainingen van 13.00 uur t/m 17.00 uur.

GRAAG HET GEHELE BERICHT LEZEN :

Het hekwerk is klaar rondom het gehele circuit. Dat is verplicht i.v.m. de nieuwe verzekerings regels.

WAT BETEKENT DIT ???
Heel simpel gezegd, dat IEDEREEN dus ACHTER het hekwerk blijft !!! Zo gauw er personen op of tussen het circuit lopen is het EINDE training ! De training zal stil gelegd worden, de betreffende persoon die bij de rijder hoort kan zijn samen met zijn rijder zijn spullen inpakken en vertrekken ! Dit moet gewoon volgens de nieuwe verzekeringseisen en er is geen speld tussen te krijgen want het geldt op alle circuits zowel MON als KNMV dus pas je aan en handel er naar zodat we met z'n allen onze zo geliefde sport / hobby kunnen blijven beoefenen.
Je zal begrijpen dat als JIJ de veroorzaker bent dat de training stilgelegd wordt je jezelf niet echt populair maakt bij de andere leden dus doe het gewoon niet AUB.

Een MON pas kan nog op het circuit aangevraagd worden voor diegene die de afgelopen maanden hebben zitten slapen, echter een KNMV pas moet je zelf doen via de KNMV site en dan als club MCC Geldermalsen aanklikken.
Kan je geen verzekeringspas 2016 tonen bij het inschrijven ? Bespaar je de moeite om naar het circuit van Geldermalsen te komen want dan wordt er NIET gereden, het klinkt heel cru dat beseffen wij ook wel maar het is gewoon niet anders.

Voor diegene die alles geregeld hebben en hun spullen al klaar hebben staan :
Ga GENIETEN, doe rustig aan omdat het voor velen de 1e of 2e training is en let op elkaar zodat de training goed verloopt.

HAVE FUN ! ;-))

Bestuur MCC Geldermalsen.


Altijd naar deze site kijken of het trainen doorgaat. Vooral in deze tijd is alles mogelijk wat het weer betreft.

Iedereen (dus ook leden) voor het trainen aanmelden in de kantine. Lees verder

Baancommissarissen M.C.C Geldermalsen 16 juli

We kunnen nog een paar baancommissarissen gebruiken voor 16 juli dus svp aanmelden. Voor de 4e Open Betuwe MX Cup in Geldermalsen. Voor het seizoen 2016 proberen we zoveel mogelijk vlaggers te regelen die kunnen een vergoeding krijgen van 25 euro per dag aanmelden kan al nu met een mail met je adres en telnr. Als dat niet helemaal lukt moeten als aanvulling terugvallen op de regels t.a.v vlaggers voor de Betuwe MX Cup clubwedstrijden als in 2011-2014 , deze worden na de inschrijving aangewezen door de leidinggevende van de club .

Het gaat als volgt :.....................................
Lees verder

2e Betuwe MX Cup 2016 23 april Geldermalsen

Zaterdag 23 april was de Tweede Betuwe MX Cup van het seizoen 2016 in Geldermalsen. Het zat niet mee met het weer, hevige regen en hagelbuien. Met pijn en moeite het programma af kunnen werken. Alle medewerkers, EHBO, baancommissarissen (vlaggers) en rijders bedankt voor het slagen van de wedstrijd. Hopelijk de volgende keer beter weer want hier worden we niet vrolijk van.
Lees onderstaande teks een keer door, er zijn een paar kleine veranderingen. Dan ben je weer op de hoogte. Open deelname in 2016. De leden van MCC Geldermalsen en MCC Neerijnen betalen € 10,00 per wedstrijd en Niet leden betalen € 15,00 euro per wedstrijd inschrijfgeld...........Lees verder

Lidmaatschap 2016

Als u het lidmaatschap en uw trainings-/startbewijs MON voor 2016 in orde wilt maken, dan kunt u dit als volgt doen.
Download de betreffende formulieren, onder het kopje uitslagen;
- Vul de formulieren in;
- Stuur/of mail de formulieren inclusief pasfoto, aanvraagformulier crosscertificaat* en sportkeuring* en vrijwaringverklaring op naar de club, via de post of e-mail;
MCC Geldermalsen
p/a Poppenbouwing 9 b
4191 NZ Geldermalsen
info@mcc-geldermalsen.nl
Wilt U meer uitleg dan kunt U via een mail vragen stellen en eventueel een afspraak maken om alles te regelen. Ook kunnen wij regelen met een afspraak om het certificaat te verkrijgen.Lees verder

Reclame/ Mededelingen

Misschien is het voor meer bedrijven interessant om reclame te maken met een bord op de crossbaan. U komt ook op de website als U dat wilt onder sponsoren. De baan is in 2014 66 maal open geweest en er zijn meer dan 5000 crossers die onze baan bezocht hebben. We hebben 2 MON NK wedstrijden gedraaid, 1 MON Jeugd wedstrijd, 1x een classiccross en 4 Betuwe MX Cup wedstrijden.
Bij de trainingen en natuurlijk ook bij de wedstrijden komen een behoorlijk aantal mensen kijken. Een reclamebord kost 100 euro per jaar aan huur. De borden zijn 305cm lang en 65cm hoog. De productie kosten voor het maken van het bord zijn als MCC Geldermalsen dat regelt via Shirts en letters 185 euro ex BTW. En van een zeer goede kwaliteit Trespa materiaal voor het bord en perfecte bedrukking de oudste borden zijn 10 jaar oud en nog in perfect staat. Via de mail kunt U contact met ons maken als U interesse heeft. Lees verder

Eindstand Betuwe MX Cup 2015

Onder de knop "UITSLAGEN" vindt U de Eindstand van de Betuwe MX Cup 2015.
Tevens vind u hier alle eindstanden 2006-2014
Lees verder

GELUIDSKEURING

Bij deze willen wij nu alvast ALLE rijders dus toppers en tobbers er op attenderen dat er altijd zeer streng op GELUID gecontroleerd wordt. Twijfelt U of het geluid te hoog is dan kunnen we dat meten. Is het echt te hoog blijf dan thuis of ga ergens anders rijden, bijvoorbeeld in Arkel.
De norm is bij meting langs het circuit 94 dba !

Zit U hier boven met uw motor dan kunt U proberen het gelijk op te lossen, lukt dit niet kunt U deze dag NIET meer rijden !!!
Dan moet het voor de volgende keer IN ORDE GEMAAKT WORDEN en mag je het weer proberen ...........Lees verder

Crosscerfitificering

Wie nog een crosscertificering nodig heeft voor het komende seisoen kan de formulieren downloaden bij uitslagen zo goed mogelijk invullen kontakt opnemen via de E-Mail en dan naar de cossbaan komen op de trainings tijden waar dan een certificeerder aanwezig is om alles af te handelen door te nemen en te certificeren. Of een afspraak maken via de mail.Lees verder

Transponders

Vanaf seizoen 2009 rijden we met transponders tijdens de Betuwe MX Cup wedstrijden , dit vooral omdat het in sommige klassen gewoon te druk werd en omdat het steeds moeilijker wordt om voldoende juryleden te vinden.
Het belangrijkste is dat tijdens de 1e wedstrijd van het seizoen 2015 iedereen gelijk in de goede klasse ingedeeld wordt , dus rijders let daar zelf ook op !

Correctie en / of ............

Lees verder

Kleine rijders op de grote baan!

MCC Geldermalsen beschikt over een prachtige Mini baan voor de kleinste crossers en de beginners tot en met 85cc. Sinds 2006 bestaat voor de Mini Jeugd 50/65cc en 85cc beginners de mogelijkheid om 10 minuten per uur op de grote baan te rijden.Lees verder

Minimum Leeftijd : 5 Jaar !

de minimumleeftijd voor motorcross is gesteld op 5 jaar , dit betekent dat er nu bij ons op de club dus vanaf die leeftijd getraind mag worden en dat kinderen vanaf 5 jaar dus ook aan de Betuwe MX Cup wedstrijden kunnen deelnemen .
Deelname aan de Betuwe MX Cup kan alleen maar met een MON start of trainingspas i.v.m de verzekering waaronder de wedstrijd georganiseerd wordt .Lees verder

Wedstrijdkalender

2-4-2016 Geldermalsen Betuwe MX Cup 1 +NZ
3-4-2016 Geldermalsen Classic cross
16-4-2016 Neerijnen afgelast Betuwe MX Cup
23-4-2016 Geldermalsen Betuwe MX Cup 2
28-5-2016 Neerijnen Betuwe MX Cup 3
16-7-2016 Geldermalsen Betuwe MX Cup 4 +NZ
27-8-2016 Neerijnen Betuwe MX Cup 5
3-9-2016 Geldermalsen Betuwe MX Cup 6 +KS
4-9-2016 Geldermalsen MON NK MX
17-9-2016 Neerijnenn Betuwe MX Cup 7
8-10-2016 Neerijnen Betuwe MX Cup 8
15-10-2016 Reserve Datum Betuwe MX Cup
12-11-2016 Neerrijnen Feestavond

Openingstijden 2016 :

Het circuit is geopend als het weer het toelaat op de volgende dagen :
-
- ZOMERTIJD: Dus nu:
- WOENSDAG van 15.00 tot 19.00 uur
- ZATERDAG van 13.00 tot 17.00 uur
- ZATERDAG van 11.00 tot 17.00 uur als we de woensdag ervoor dicht geweest zijn.

Bij twijfel in verband met het weer kijken op deze website of Facebook of bel met 06-4671.5691.

Tijdens de wedstrijddata van MCC Geldermalsen zal het circuit uiteraard NIET OPEN zijn voor TRAININGEN.

Foto's

Meer foto's

Motorcross Club Geldermalsen | Sinds 1979 | Al meer dan 25 jaar motorcross in Geldermalsen