MCC Geldermalsen

Zaterdag 2 augustus GEOPEND voor trainingen.

Het circuit is zaterdag 2 augustus geopend voor trainingen van 13.00 uur t/m 17.00 uur.
Wie nog geen verzekeringspas heeft "vul het thuis zo goed mogelijk in en kijk thuis wat je moet betalen "CONTANT" we kunnen niet pinnen!!"
Regels i.v.m trainen :
Attentie gastrijders, iedereen die graag wil rijden in Geldermalsen is van harte welkom maar eerst melden en inschrijven in het clubhuis, ook de leden. Wie zich daar niet aan wil houden, graag thuis blijven. Wie gepakt wordt voor illegaal rijden betaald het dubbele trainingsgeld de eerste keer, De tweede keer nooit meer terugkomen. Ook moeten alle motoren voorzien zijn van een nummer om een juiste controle te kunnen uitvoeren. Als je geen nummer op de motor heb kun je bij de inschrijving een nummer kopen voor € 1,- per stuk zodat je toch kunt trainen.

Kijk in ieder geval bij twijfelachtig weer altijd zaterdag/woensdagmorgen tussen 10 en 12 uur nog een keer naar deze site want als het hard gaat regenen de nacht ervoor of in de morgen dan moeten we misschien alsnog beslissen om de baan dicht te houden.

Als er training is moet U aan de volgende voorwaarden voldoen :

- VERZEKERINGSPAS of STARTBEWIJS 2014 VERPLICHT van MON of KNMV.
- IEDEREEN MELDEN (dus ook leden) voor iedere training bij de beheerder.
- Uw motor moet aan de GELUIDSEISEN 2014 MON VOLDOEN , wilt U of kunt U hier niet aan voldoen dan wordt er NIET gereden !!! dus 94dBa
Vanaf 2012 wordt er zeer streng gecontroleerd op GELUID , boven de 94 dBa betekent NIET MEER RIJDEN !!! Dus zorg dat het in orde is !!!
- MILIEUMAT VERPLICHT.
- LOPEN in het RENNERSKWARTIER met de motor aan de hand !! De gedoogsituatie van rijden in het rennerskwartier is voorbij , bij constatering is het inpakken en wegwezen het kan helaas niet anders om verzekering technische redenen !!!
- NIEUWE OPENINGSTIJDEN !!! : .............Lees verder

Betuwe MX Cup Zaterdag 6 September Geldermalsen

Op zaterdag 6 september 2014 is de zesde Betuwe MX Cup wedstrijd in Geldermalsen. Lees onderstaande teks een keer door, er zijn een paar kleine veranderingen. Dan ben je weer op de hoogte.
Lees verder

Tussenstand Betuwe MX Cup 2014

Onder de knop "UITSLAGEN" vindt U de tussenstand van de Betuwe MX Cup 2014 na 5 wedstrijden dus na 12-07-2014 .Lees verder

* URGENT * URGENT * URGENT *

Alle vlaggers en helpers harstige bedankt voor jullie super inzet. Op beide dagen was er een goede opkomst van rijders meer als 400, en door jullie inzet en de rijders, want die waren ook geweldig, niks geen gezeik met pakeren enz, dit kunnen we volgend jaar weer doen. Onderstaande oproep was niet voor niets geweest.

Beste startbewijshouders, leden en niet leden ,

Bij deze doen wij een dringende oproep om eens om U heen te kijken en om mensen (kennissen/familie/vrienden) uit uw omgeving te vragen of ze de club MCC Geldermalsen willen helpen tijdens de a.s MON jeugdcross op Zaterdag 24 Mei en de MON Nationale cross op Zondag 25 Mei.
Het gaat voornamelijk om de functie van baancommissaris en dit kan ook op 1 van beide dagen.
Je wordt die dag goed verzorgd d.m.v lunchpakket, extra eten en drinken tussendoor en uiteraard een bedankje eind van de dag.

We hopen dat jullie als startbewijshouders, leden van MCC Geldermalsen of als liefhebbers van de MX sport beseffen dat we deze wedstrijden voor JULLIE organiseren !!!
We hebben de verplichting vanuit de MON om minimaal 1 evenement te organiseren maar om alle RIJDERS een "thuiswedstrijd" te bezorgen willen we 2 Nationale crosswedstrijden en 1 Jeugdcross organiseren !
Als dit jaar blijkt dat er vanuit de rijders/mensen eromheen geen animo is om ons hiermee te helpen dan organiseren we volgend jaar dus 1 evenement maar dan willen we later ook niet van jullie horen ............waarom maar 1 Nationale cross en geen jeugdcross enz enz...........!!!

We hebben 85 startbewijshouders van de MON en .................Lees verder

Baancommissarissen M.C.C Geldermalsen 2014

Voor het seizoen 2014 gelden dezelfde regels t.a.v vlaggers voor de Betuwe MX Cup clubwedstrijden als in 2011-2013 , deze worden na de inschrijving aangewezen door de leidinggevende van de club .

Het gaat als volgt :.....................................
Lees verder

GELUIDSKEURING 2014 !!!

Bij deze willen wij nu alvast ALLE rijders er op attenderen dat er dit jaar zeer streng op GELUID gecontroleerd gaat worden .
De norm bij meting langs het circuit zal 94 dba zijn !

Zit U hier boven met uw motor kunt U proberen het gelijk op te lossen , lukt dit niet kunt U deze dag NIET meer rijden !!!
Dan moet het voor de volgende keer IN ORDE GEMAAKT WORDEN en mag je het weer proberen ...........Lees verder

Lidmaatschap 2014

Als u het lidmaatschap en uw trainings-/startbewijs MON voor 2014 in orde wilt maken, dan kunt u dit als volgt doen.
Download de betreffende formulieren, onder het kopje uitslagen;
- Vul de formulieren in;
- Stuur de formulieren inclusief pasfoto, aanvraagformulier crosscertificaat* en sportkeuring* op naar de club, via de post of e-mail;
MCC Geldermalsen
p/a Poppenbouwing 9 b
4191 NZ Geldermalsen
info@mcc-geldermalsen.nlLees verder

Transponders

Vanaf seizoen 2009 rijden we met transponders tijdens de Betuwe MX Cup wedstrijden , dit vooral omdat het in sommige klassen gewoon te druk werd en omdat het steeds moeilijker wordt om voldoende juryleden te vinden.
Het belangrijkste is dat tijdens de 1e wedstrijd van het seizoen 2014 iedereen gelijk in de goede klasse ingedeeld wordt , dus rijders let daar zelf ook op !

Correctie en / of ............

Lees verder

Eindstand Betuwe MX Cup 2013

Bij "UITSLAGEN" kunt U de de eindstand van de Betuwe MX Cup 2013 vinden en de eindstanden van de Betuwe MX Cups 2006-2012.Lees verder

Crosscerfitificering 2014

Wie nog een crosscertificering nodig heefd voor 2014 kan de formulieren downloaden bij uitslagen zo goed mogelijk invullen kontakt opnemen via de E-Mail en dan naar de cossbaan komen op de trainings tijden waar dan een certificeerder aanwezig is om alles af te handelen door tenemen en te certificeren.Lees verder

Minimum Leeftijd : 5 Jaar !

de minimumleeftijd voor motorcross is gesteld op 5 jaar , dit betekent dat er nu bij ons op de club dus vanaf die leeftijd getraind mag worden en dat kinderen vanaf 5 jaar dus ook aan de Betuwe MX Cup wedstrijden kunnen deelnemen .
Deelname aan de Betuwe MX Cup kan alleen maar met een MON start of trainingspas i.v.m de verzekering waaronder de wedstrijd georganiseerd wordt .Lees verder

Kleine rijders op de grote baan!

MCC Geldermalsen beschikt over een prachtige Mini baan voor de kleinste crossers en de beginners tot en met 85cc. Sinds 2006 bestaat voor de Mini Jeugd 50/65cc en 85cc beginners de mogelijkheid om 10 minuten per uur op de grote baan te rijden.Lees verder

Wedstrijdkalender

12-4-2014 Geldermalsen Betuwe MX cup
13-4-2014 Geldermalsen MON MX
19-4-2014 Neerijnen Betuwe MX cup
3-5-2014 Neerijnen Betuwe MX Cup
24-5-2014 Geldermalsen MON Jeugd
25-5-2014 Geldermalsen MON MX
21-6-2014 Geldermalsen Betuwe MX Cup
12-7-2014 Neerijnen Betuwe MX cup
6-9-2014 Geldermalsen Betuwe MX Cup
7-9-2014 Geldermalsen Classic Cross
20-9-2014 Neerijnen Betuwe MX Cup
27-9-2014 Geldermalsen Betuwe MX Cup
4-10-2014 Geldermalsen Betuwe MX Cup/res
18-10-2014 Neerijnen Betuwe MX Cup/res
8-11-2014 Neerijnen Feestavond

Openingstijden 2014 :

Het circuit is geopend als het weer het toelaat op de volgende dagen :
- WINTERTIJD:
- WOENSDAG van 14.00 tot 18.00 uur
- ZATERDAG van 13.00 tot 17.00 uur

- ZOMERTIJD:
- WOENSDAG van 15.00 tot 19.00 uur
- ZATERDAG van 13.00 tot 17.00 uur

Bij twijfel in verband met het weer kijken op deze website of Facebook of bel met 06-4671.5691.

Tijdens de wedstrijddata van MCC Geldermalsen zal het circuit uiteraard NIET OPEN zijn voor TRAININGEN.

Foto's

Meer foto's

Motorcross Club Geldermalsen | Sinds 1979 | Al meer dan 25 jaar motorcross in Geldermalsen