Circuit

Ciruit & route

Adres circuit

Meersteeg 13
4191 NK Geldermalsen

Dit is niet het postadres!!!!!

Voor navigatie kunt u het beste Meersteeg 15 aanhouden
Heeft u een oude Tom-Tom, dan kunt u het beste Plettenburglaan 9 Geldermalsen aanhouden.

Klik hier om de route naar het circuit te tonen.


Harde baan

Het circuit in Geldermalsen is een van de weinige harde banen in Nederland, dus uniek want de meeste crossbanen in Nederland bestaan voor een groot gedeelte uit zand. De lengte is 1725 meter met diverse schansen, kom-bochten, tafels, verhogingen in bochten en berenkuilen.

Jeugd 50/65cc en beginners

Wij beschikken over een prachtige kinderbaan voor de kleinste crossers en de beginners tot en met 85cc, hier kan tijdens de openingtijden de gehele tijd getraind worden. LET OP: ook hiervoor dien je een geldige MON of KNMV trainingspas te hebben!

Sinds 2006 bestaat voor de jeugd 50/65cc en beginners de mogelijkheid om op de grote baan te rijden. Het 1e kwartier van het hele uur is voor de kleintjes en beginners. Dit is echter wel pas vanaf het 2e uur omdat vaak de baan gesproeid of nat is. De rijders dienen dan wel 10 minuten voor het hele uur (14:00, 15:00 enz.) klaar te staan bij de ingang van het circuit zodat de circuitbeheerder ook kan zien dat er animo is!

Dit is ALLEEN mogelijk voor de jeugdrijders vanaf 5 t/m 14 jaar en voor echt beginnende crossers met een geldige MON of KNMV trainingspas!
Dus snelle jeugdrijders die op de grote baan rijden tijdens de reguliere training mogen hier niet meerijden!! Eventuele uitzonderingen worden beoordeeld door het bestuur.

Wil je als ouder / begeleider tijdens dit kwartier graag achter de jeugdrijder aan rijden dan is dit toegstaan, meldt dit wel even bij de circuitbeheerder. LET OP: je hebt hiervoor ook een geldige MON / KNMV licentie nodig! Inhalen van de rijder die je begeleidt is vanzelfsprekend verboden.