Formulieren

Formulieren

Lidmaatschapsformulier 2022

Alleen in te vullen door nieuwe clubleden.
Clubleden die in 2021 ook lid geweest zijn dienen in 2022 ook dit formulier in te vullen wanneer er gegevens veranderd zijn, zodat de ledenadministratie helemaal up to date is. U kunt deze inleveren bij de baan, mailen naar info@mcc-geldermalsen.nl of per post verzenden naar: MCC Geldermalsen, p/a Poppenbouwing 9b, 4191 NZ Geldermalsen.

De contributie kan contant betaald worden bij de baan of overgemaakt worden naar:NL75 RABO 0321 2716 29 t.n.v. MCC Geldermalsen o.v.v. Naam, geboortedatum en woonplaats.


Trainingslidformulier 2022

Dit dient ingevuld te worden door crossers die komen trainen maar geen jaar lidmaatschap willen nemen van de club en dus per keer trainen willen betalen. We doen dit om duidelijk te hebben wie er aanwezig is tijdens trainingen in geval van calamiteiten. De kosten zijn 10,- euro en eenmalig.


Theorieboekje Cross Certificaat

Hier kan je alle antwoorden vinden om het certificaat goed in te vullen.


Certificaatformulier beginnende crosser

Dit formulier is voor jeugdleden en voor mensen die nog geen ervaring hebben. Formulier afdrukken en meebrengen naar de certificeeder. Die bespreekt dan met je de punten en kijkt of je geschikt bent om te mogen crossen. Druk ook het boekje af en leest dit goed door. Heel veel vragen worden er dan al opgelost.


Crosscertificaat formulier MON geoefende rijder

Graag zelf uitprinten, invullen en meesturen met een aanvraag MON start- of trainingsbewijs als je dat nog nooit heb gehad.