Publiek is beperkt toegestaan VOL=VOL

Richtlijnen RIVM (1,5 meter afstand, thuisblijven als je ziek bent etc.) zijn te allen tijde leidend. Bij het niet houden aan de regels zijn de evt. boetes voor uzelf. MCC Geldermalsen is hiervoor niet aansprakelijk. Dus denk aan de 1,5 meter afstand.

Houd je aan de regels en volg de aanwijzingen van onze vrijwilligers zonder discussie op. Bij overtreding van de regels dien je het terrein te verlaten.

VMCN www.vmcn-mx.nl

Klassen:
Classic 50cc
Classic 60+ & 60-
Twinshock 50+ & 50-
Pré 90/95 40+
Pré 90/95 Open klasse

Brommercross www.brommercross.nl

Klassen:
MX-50

Classic & Hobby Zijspannen www.classiczijspancross.nl

Klassen:
Classic 2- en 4 takt.
Hobbyklasse.

Het circuit ligt aan de Meersteeg 13, 4191 NK in Geldermalsen, deze straat ligt in het verlengde van de Plettenburglaan. Voer bij navigatie nummer 15 in.

Inschrijven kan van zondagmorgen 7:30 tot 8:30 uur, in de witte keet die aan de weg staat. Per rijder maximaal 3 begeleiders, deze komen TEGELIJKERTIJD mee met de rijder.

Overnachten is mogelijk van zaterdag 18 juli t/m zondag 19 juli. De kosten voor het overnachten zijn € 10,- per voertuig, per nacht. Het terrein is hiervoor zaterdag geopend van 18:00 tot 21:00 uur. Zaterdags kan er ook getraind worden, graag vooraf aanmelden via de website. VOL=VOL

LET OP: pinnen is niet mogelijk

Rijden in het rennerskwartier is verboden, zijspan mogen stapvoets rijden. Het is dus ook verboden om langs de baan te rijden! Daarnaast is het ten strengste verboden om de baan over te steken of op de baan te staan, dus ouders, trainers, toeschouwers etc. blijf achter de afzettingen.

Wij wensen u allen een goede en vooral sportieve wedstrijd toe!