Klassen:
NK Quads
NK Zijspan
Cup 250
Cup 500

LET OP: Je kan alleen deelnemen als je op de deelnemerslijst van de KNMV staat, aanmelden is helaas niet meer mogelijk.

Wegafsluiting:
Vanaf vrijdagavond 2 juni tot maandagochtend 5 juni is de weg en de zuidelijke afrit/oprit van de A15 afgesloten voor doorgaand verkeerd. Kom je vanaf Rotterdam dan kan je het beste afrit Meteren aanhouden. Kom je vanaf de A2 dan neem je afrit Waardenburg.

Tijdschema:

Entree:
Entree € 7,50
T/m 12 jaar gratis

Adres
Het circuit ligt aan de Meersteeg 13, 4191 NK in Geldermalsen, deze straat ligt in het verlengde van de Plettenburglaan. Voer bij navigatie nummer 15 in.

Aanmelden:
Aanmelden kan van zondagmorgen 07:00 uur tot 08:30 uur, in de witte keet op de toegangsweg.

Overnachten
Overnachten is mogelijk van zaterdag 3 juni t/m zondag 4 juni. De kosten voor het overnachten zijn € 10,- per voertuig, per nacht. Het terrein is hiervoor zaterdag geopend van 18:00 tot 21:00 uur.

Op het circuit is het dragen van een polsbandje verplicht, deze worden bij de aanmelding verstrekt aan de rijders en begeleiders. Publiek kan deze aan de kassa kopen.

Rijden in het rennerskwartier is verboden, zijspan & quads mogen stapvoets rijden. Het is dus ook verboden om langs de baan te rijden! Daarnaast is het ten strengste verboden om de baan over te steken of op de baan te staan, dus ouders, trainers, toeschouwers etc. blijf achter de afzettingen.

Houd je aan de regels en volg de aanwijzingen van onze vrijwilligers zonder discussie op.

Wij wensen u allen een goede en vooral sportieve wedstrijd toe!