Klassen:
50cc minimotoren
65cc Kleine wielen
65cc Grote wielen
85cc Kleine wielen
85cc Grote wielen
Beginnersklasse 65cc/85cc
MX2 Jeugd
Quads
Kidsandsidecars
MX Open Nationalen
MX2 Nationalen
MX2 Junioren

LET OP: Je kan alleen deelnemen als je op de deelnemerslijst van de MON staat.

Na-inschrijving is enkel mogelijk voor startbewijshouders (en dus niet met een daglicentie of afvaardiging). Na-inschrijving kan enkel wanneer de klasse niet vol is. Aanmelden kan https://mijn.mon.nl/Product.aspx?type=rijder&sp=1565
NA BINNENKOMST OP HET CIRCUIT DIEN JE JE TE MELDEN IN DE JURYBUS, WAAR JE WEDEROM JE QR-CODE INSCHRIJVING LAAT ZIEN ÉN JE STARTBEWIJS.
Op de jurybus worden je gegevens voor deelname opgeschreven (klasse, startnummer en transpondernummer), waarna je inschrijving pas definitief is.

Tijdschema:

Entree:
Entree € 5,00
T/m 12 jaar gratis

Let op: er kan om legitimatie gevraagd worden bij twijfel.

Adres
Het circuit ligt aan de Meersteeg 13, 4191 NK in Geldermalsen, deze straat ligt in het verlengde van de Plettenburglaan. Voer bij navigatie nummer 15 in.

Aanmelden:
Aanmelden kan van zondagmorgen 07:30 uur tot 08:30 uur, in de witte keet op de toegangsweg. LET OP: eerst aanmelden, dan pas het terrein op! Blijf dus netjes wachten bij de witte keet.

Overnachten
Overnachten is mogelijk van zaterdag 23 september t/m zondag 24 september. De kosten voor het overnachten zijn € 10,- per voertuig, per nacht. Het terrein is hiervoor zaterdag geopend van 18:00 tot 21:00 uur, graag niet eerder het terrein op!

Op het circuit is het dragen van een polsbandje verplicht, deze worden bij de aanmelding verstrekt aan de rijders en begeleiders. Publiek kan deze aan de kassa kopen.

Rijden in het rennerskwartier is verboden, zijspan mogen STAPVOETS rijden. Het is dus ook verboden om langs de baan te rijden! Daarnaast is het ten strengste verboden om de baan over te steken of op de baan te staan, dus ouders, trainers, toeschouwers etc. blijf achter de afzettingen.

Houd je aan de regels en volg de aanwijzingen van onze vrijwilligers zonder discussie op.

Wij wensen u allen een goede en vooral sportieve wedstrijd toe!