COVID
* Blijft thuis bij klachten (ziek, verkouden en/of koorts) en laat je testen.
* Blijf ook thuis als iemand in jouw huishouden deze klachten heeft.
* Houd 1,5 meter afstand van anderen die niet tot jouw huishouden behoren.
* Schud geen handen.
* Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.

Richtlijnen RIVM zijn te allen tijde leidend. Bij het niet houden aan de regels zijn de evt. boetes voor uzelf. MCC Geldermalsen & MON zijn hiervoor niet aansprakelijk. Houd je aan de regels en volg de aanwijzingen van onze vrijwilligers zonder discussie op. Bij overtreding van de regels dien je het terrein te verlaten, samen met de eventuele rijder(s) en begeleider(s).

Inschrijven
Iedere rijder dient zich vooraf bij de MON in te schrijven, dit kan t/m de donderdagavond 27 augustus 24:00 uur. https://mijn.mon.nl/Product.aspx?type=rijder De inschrijving kan eerder sluiten als een klasse vol is. Inschrijven op de dag zelf is NIET mogelijk. De inschrijving van de rijder is definitief nadat de betaling voldaan is. Na betaling ontvangt de rijder een mail van MON, met daarin een overzicht van zijn of haar bestelling én een QR-code. Deze code is het toegangsbewijs bij het circuit voor de rijder en één gratis begeleider. Bij de ingang van het circuit wordt de code gescand, waarmee gecontroleerd wordt of je daadwerkelijk bent ingeschreven en hebt betaald. Hiermee sta je direct ook in de juiste klasse ingedeeld. De gratis begeleider dient direct met de rijder mee te komen, de andere 2 begeleiders kunnen later komen. De rijder kan dan de QR code aan hen doorsturen.

Deelname kost € 25,-. De eventuele kosten van een wedstrijdpas komen daar nog bij.

Klassen zaterdag 29 augustus
Jeugd
MX2 Junioren
MX2 Nationalen-Inters
MX Open Inters
Kids and Sidecars

Klassen zondag 30 augustus
MX Open Junioren
Dames/Veteranen
MX2 Senioren
125cc Cup
MX Open Senioren
MX Open Nationalen
Zijspannen

Publiek
Publiek is beperkt toegestaan, VOL = VOL. Reserveren niet mogelijk. Wil je zeker zijn van een plaats zorg dan dat je als begeleider van een rijder mee kunt komen. Iedere rijder mag 3 begeleiders meenemen indien deze bij inschrijving zijn aangemeld. 1 begeleider is gratis, 2 betalen de entreeprijs. Kinderen tot en met 12 hebben vrije toegang. Deze tellen NIET mee bij de drie begeleiders.

KIJK OP ONZE FACEBOOKPAGINA OF ER NOG PLAATS IS!

Entree zaterdag € 5,-
Entree zondag € 7,50
Kinderen t/m 12 jaar gratis, legitimatie kan gevraagd worden bij de kassa.

Op het circuit is men verplicht een polsbandje te dragen, welke bij de kassa / inschrijving worden verstrekt.

LET OP: pinnen is niet mogelijk
———————————
TIJDSCHEMA —> ZIE FACEBOOK OF WEBSITE VAN MON
https://mon.nl/wp-content/uploads/2020/08/2020-08-29-wedstrijdschema-jeugd-Geldermalsen.pdf

https://mon.nl/wp-content/uploads/2020/08/2020-08-30-Wedstrijdschema-Geldermalsen.pdf
———————————

Route
Het circuit ligt aan de Meersteeg 13, 4191 NK in Geldermalsen, deze straat ligt in het verlengde van de Plettenburglaan. Voer bij navigatie nummer 15 in.

Inschrijven/aanmelden kan vanaf zaterdag/zondagmorgen 7:30 – 08:45 uur u volgt hiervoor de bordjes, deze staan aangegeven vanaf de rotonde aan het begin van de Plettenburglaan.

Overnachten
Overnachten is mogelijk van vrijdag 28 augustus t/m zaterdag 29 augustus voor de deelnemers van zaterdag. De rijders van zondag kunnen overnachten van zaterdag 29 augustus t/m zondag 30 augustus. De kosten voor het overnachten zijn € 10,- per voertuig, per nacht. Het terrein is hiervoor vrijdag en zaterdag geopend van 19:00 tot 21:00 uur.

Op het circuit is men verplicht een polsbandje te dragen, welke bij de inschrijving worden verstrekt aan de rijder en begeleider.

Wij wensen iedereen een goede en vooral sportieve wedstrijd toe!