Eindelijk mogen er weer wedstrijden gereden worden, wij hebben dan ook direct een mooie wedstrijd voor jullie kunnen inplannen. De weersverwachting wisselt de hele tijd dus het is even duimen voor goed weer!

Blijf de coronamaatregelen in acht nemen; houd 1,5 meter afstand van elkaar. Bij het niet houden aan de regels zijn de evt. boetes voor uzelf, MCC Geldermalsen & de MON zijn hiervoor niet aansprakelijk.

Aanmelden: Aanmelden kan vanaf zondagmorgen circa 7:30 uur, dit is aan de weg richting het circuit. Indien er nog niemand staat graag wachten en nog niet het terrein op gaan. Zorg ook dat de toegangspoort vrij blijft. Iedere deelnemer die zich vooraf heeft ingeschreven bij de MON heeft een QR-code ontvangen. Deze code is het toegangsbewijs bij het circuit voor de rijder en één gratis begeleider. Bij de ingang van het circuit wordt de code gescand, waarmee gecontroleerd wordt of je daadwerkelijk bent ingeschreven en hebt betaald. Hiermee sta je direct ook in de juiste klasse ingedeeld. De gratis begeleider dient direct met de rijder mee te komen.

Publiek: Publiek is toegestaan, de entree is € 5,-. Kinderen t/m 12 jaar gratis, legitimatie kan gevraagd worden bij de kassa. LET OP: pinnen is niet mogelijk bij de kassa, in de kantine kan er wel gepind worden.

Route: Het circuit ligt aan de Meersteeg 13, 4191 NK in Geldermalsen, deze straat ligt in het verlengde van de Plettenburglaan. Voer bij navigatie nummer 15 in.

Overige informatie: Rijders kunnen overnachten van zaterdag 3 juli t/m zondag 4 juli. De kosten voor het overnachten zijn € 10,- per voertuig, per nacht. Het terrein is hiervoor geopend van 19:00 tot 21:00 uur. Op het circuit is men verplicht een polsbandje te dragen, welke bij de inschrijving worden verstrekt aan de rijder en begeleider.