Op woensdag 31 mei a.s. organiseren wij een opleiding tot baancommissaris, je kunt je vanaf nu inschrijven voor de cursus via onderstaande link.

https://mijn.knmv.nl/cursusdetail/cursusinstantie/?id=1266ad89-fdf2-ed11-8849-0022489fd5f8

De cursus begint om 20.00 uur en wordt gehouden in de kantine van MCC Geldermalsen.

Heb jij al eerder deelgenomen aan een cursus van de KNMV dan staan jouw gegevens waarschijnlijk in het systeem van de KNMV. Ben je het laatste jaar nog niet ingelogd geweest dan dien je je even opnieuw te registreren. Dit kun je doen door de gebruiksaanwijzing ‘Zo activeer je jouw nieuwe KNMV’ te doorlopen.

Pasfoto toevoegen

Om een licentie voor baancommissaris te krijgen dient er een pasfoto in ons systeem te staan.  Staat jouw foto er nog niet in doe dan het volgende. Zorg dat je een digitale pasfoto ergens in je computer is opgeslagen.

Ga naar ‘mijn KNMV’. Ga vervolgens naar Profiel bijwerken

Onder Persoonsgegevens zie je ‘Bewerk je pasfoto’, Klik hierop

Kies het Bestand van je pasfoto, open dit bestand en druk op Save

Het kan daarna even duren voordat je de pasfoto uiteindelijk ziet, je kunt rustig verder gaan naar inschrijven.

Inschrijven voor de cursus

Nadat je zeker weet dat al jouw gegevens goed verwerkt zijn ga je vanuit Mijn KNMV naar cursusaanbod en volg je de handleiding ‘Inschrijven voor de cursus baancommissaris’ en schrijf je in voor de betreffende Opleiding Baancommissaris. Beantwoord alle vragen. Kom je vragen tegen die niet van toepassing zijn zoals Motormerk beantwoord deze dan met XXX. Onder prijzen hoef je niets in te vullen, onderaan kun je klikken op ‘volgende’. Deze opleiding wordt jou namelijk gratis door de KNMV aangeboden.

Aan het aantal deelnemers is een maximum gesteld, schrijf dus zo snel mogelijk in.

Wil je graag mee doen maar kom je er niet uit? Wij helpen je graag! Kom langs tijdens een training of stel je vraag via info@mcc-geldermalsen.nl

Wij zien je graag op 31 mei tijdens de cursus.