DMX: www.dmxmidden.nl

Klassen
MX – 50cc Kleine wielen
MX – 65cc Kleine wielen
MX – 65cc Grote wielen
MX – 85cc Kleine wielen
MX – 85cc Grote wielen
t/m125cc
t/m 250cc
t/m 500cc & E-Bikes
MX – Masters
MX – Ladies

Deelnemen

Deelname aan DMX wedstrijden staat open voor rijders die alleen in het bezit zijn
van een: KNMV Basis Sportlicentie Motocross. Houders van een door de KNMV/MON/Buitenlands afgegeven startlicentie zijn van deelname uitgesloten, m.u.v. MX Vintage, Jeugd Enduro, Enduro Hobby Klasse en Offroad licentiehouders.
LET OP: Je kan alleen deelnemen als je op de deelnemerslijst van de DMX-Midden staat en wanneer je je hebt ingeschreven voor de wedstrijd. Inschrijven kan tot en met woensdag 22 mei 23:59 uur, via onderstaande link:

Aanmelden kan zondagmorgen  van 07:45 tot 08:30 uur in de kantine of zaterdagavond bij het betalen van de overnachting.

Overnachten
Overnachten is mogelijk van zaterdag 25 mei t/m zondag 26 mei. De kosten voor het overnachten zijn € 10,- per voertuig, per nacht. Het terrein is hiervoor zaterdag geopend van 17:00 tot 21:00 uur. Toiletten zijn de gehele tijd geopend.

Route
Het circuit ligt aan de Meersteeg 13, 4191 NK in Geldermalsen, deze straat ligt in het verlengde van de Plettenburglaan.

LET OP: er is dit weekend helaas een wegafsluiting van de A2, zie link hieronder voor meer informatie

https://www.rijkswaterstaat.nl/nieuws/archief/2024/05/a2-gedeeltelijke-dicht-tussen-knooppunt-empel-en-knooppunt-deil-weekend-24-27-mei-2024

Rijden in het rennerskwartier is verboden, het is dus ook verboden om langs de baan te rijden! Dit geldt ook voor elektrische fietsen, steps, pitbikes etc. Hier zal streng op gecontroleerd worden, niet luisteren is terrein direct verlaten! Daarnaast is het ten strengste verboden om de baan over te steken of op de baan te staan, dus ouders, trainers, toeschouwers etc. blijf achter de afzettingen. Het is alleen toegestaan in de 50cc – 65cc kl.- 65cc gr.- 85cc kl. wielen bij een valpartij ter plekke te helpen, alleen met een hesje aan!

Houd je aan de regels en volg de aanwijzingen van onze vrijwilligers zonder discussie op.

Wij wensen u allen een goede en vooral sportieve wedstrijd toe!