GEEN VOORINSCHRIJVING! HEB JE DIT JAAR NOG NIET EERDER DEELGENOMEN AAN EEN DMX-MIDDEN WEDSTRIJD DAN UITERLIJK DONDERDAG 30 JUNI AANMELDEN BIJ DE DMX.

Vlaggers gezocht, vergoeding € 30,-. Voor meer info zie https://mcc-geldermalsen.nl/nieuws/vlaggers-gezocht-dmx-wedstrijd-zondag-3-juli/

DMX: www.dmxmidden.nl

Klassen
MX – 50cc Kleine wielen
MX – 65cc Kleine wielen
MX – 65cc Grote wielen
MX – 85cc Kleine wielen
MX – 85cc Grote wielen
t/m125cc
t/m 250cc
t/m 500cc & E-Bikes
MX – Veteranen
MX – Dames

Deelnemen
Iedereen met een KNMV-basissportlicentie kan deelnemen aan deze wedstrijd. Houders van een door de KNMV/MON/Buitenlands afgegeven startlicentie, ongeacht de tak van motorsport, zijn van deelname uitgesloten. LET OP: Je kan alleen deelnemen als je op de deelnemerslijst van de DMX-Midden staat, aanmelden kan tot en met donderdag 30 juni. Aanmelden kan via onderstaande link:

https://dmxmidden.nl/inschrijven/

Let op: Niet alle rijnummers zijn meer beschikbaar, check de deelnemerslijst welke rijnummers er nog beschikbaar zijn! https://dmxmidden.nl/deelnemers/

Inschrijven kan van zondagmorgen 07:45 tot 08:30 uur, in de witte keet bij de poort, DUS GEEN VOORAANMELDING!!!

Overnachten
Overnachten is mogelijk van zaterdag 2 juli t/m zondag 3 juli. De kosten voor het overnachten zijn € 10,- per voertuig, per nacht. Het terrein is hiervoor zaterdag geopend van 18:00 tot 21:00 uur. Toiletten zijn de gehele tijd geopend.

Route
Het circuit ligt aan de Meersteeg 13, 4191 NK in Geldermalsen, deze straat ligt in het verlengde van de Plettenburglaan.

Rijden in het rennerskwartier is verboden, het is dus ook verboden om langs de baan te rijden! Daarnaast is het ten strengste verboden om de baan over te steken of op de baan te staan, dus ouders, trainers, toeschouwers etc. blijf achter de afzettingen. Het is alleen toegestaan in de 50cc – 65cc kl.- 65cc gr.- 85cc kl. wielen bij een valpartij ter plekke te helpen, alleen met een hesje aan!

Houd je aan de regels en volg de aanwijzingen van onze vrijwilligers zonder discussie op.

Wij wensen u allen een goede en vooral sportieve wedstrijd toe!